Jump to content
All About Hong Kong

ke864

Members
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ke864

  • Rank
    Newbie
  1. RT @chuuzus: 7 minutes of all Stan Lee's cameo in every Marvel movie from 2008 - 2017. he will forever be missed https://t.co/14fi1GdONX

  2. RT @FLjasmy: Tahukah kome yang Perak pun akan ada outlet mall seperti JPO, GPO, Penang Design Village dan Freeport A'Famosa? Yes, Silverl…

  3. RT @Erikk_8: Her parents told her they’re going home , So she gave anyone in the park a hug as a goodbye. ???❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️…

  4. RT @AlamiStockPhoto: thing you should do when you sad https://t.co/NDnxXTLRCX

  5. RT @techinsider: Apple unveils new iPad Pros, Mac Minis, and MacBook Airs at its #AppleEvent https://t.co/JCGzRPCdAc

  6. RT @sanchez_ammar: Akhirnya terbongkar?patut lah asyik nampak muka dia je bile goal hahahaha #PialaMalaysia2018 https://t.co/9kjYkwzpQl

  7. separuh masa ke-2 kita menyaksikan pemain2 ganu akan menjadi penyu.

  8. RT @elonmusk: Send me ur dankest memes!!

  9. RT @worknco: Doa supaya cepat dapat kerja, doa supaya cepat diterima bekerja & doa mendapar peluang rezeki yang banyak. Kita berdoalah sel…

  10. RT @Liberianbihh: This was so damn smooth https://t.co/LDD7fYct4L

  11. RT @RvdhiDzvl: sepanjang 25 tahun aku hidup, baru aku tahu warna tag dkt bungkusan roti tu menunjukkan hari ape roti itu dibuat ? https://t…

  12. awkkkwardddddd.

  13. RT @ParkBhai: Panduan ringkas solat jenazah dan kedudukan imam dan jenazah sewaktu melakukan solat jenazah. Sila simpan/bookmarks sebagai…

  14. RT @SenawangTV: Untung orang Johor ada mall terbaru. Dengar cter mall ni adalah taman tema tertutup terbesar di Asia Tenggara lepas Berjaya…

  15. RT @BrunoMars: You know you’ve made it when you can hire Ed Sheeran to sing you Happy Birthday! ?? #ExtraForever! #HappyBrunoMarsDay! https…

×