Jump to content
All About Hong Kong

ke864

Members
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ke864

  • Rank
    Newbie
  1. RT @amirahzahari7: Dari anggur jadi arak. Dari anggur juga jadi kismis. Its not how you were born Its how you were raised.

  2. RT @Watch_LFC: 🔴 | This is amazing... :) https://t.co/EgrHrTdhoA

  3. RT @Kal0330: Di sbbkn rmai tanya ak edit pakai apps apa, mcm mana nk guna, so ak nk share app² yg ak pakai untuk edit gambar. This is a…

  4. RT @ekorcicakk: Al-Quran ku — a THREAD https://t.co/5whxJfarGz

  5. RT @RobRLFC: It takes a lot to stop the greatest players ever. https://t.co/tuuRgSgeGR

  6. RT @officialachey: Kebaikan Surah Al-Mulk ♥️ https://t.co/hYitqYMsJF

  7. RT @__goldddd: Bagi yang sudah lama pakai Telegram tapi xtau apa fungsi selain chatting. sini sis ajar cara untuk download drama korea kege…

  8. RT @timsytims: orang main main je suruh masuk gua bila team bola kau kalah yang pergi masuk betei betei tu buat ape yob

  9. RT @nik_nazwan: Betul la orang kata negara Jepun ni negara yang lebih maju dari negara lain. Aku je ke yang baru jumpa benda alah ni. HAHA…

  10. RT @hsaytoc: Sape yang nak pakai public transport tapi taktau nak guna line mana atau bas ke, boleh download apps ni. Dia akan bg route sug…

  11. RT @nxiellaaa: For those yang cari kerja. doa ni memang betul-betul berkesan. I iv 2 company harini, Alhamdulillah dedua tu dapat and i ken…

  12. RT @officialachey: Nak tanya ? Korang ada tips tak untuk gemokkan badan 👉👈

  13. pengajaran today, jgn berat mulut nk ckp terima kasih, xkena bayar pon. #respect #NoteToSelf

  14. RT @Syed_mf: The key to succeeding in a relationship is not finding the right person; it's learning to love the person you found.

  15. RT @myjoe_: Follow this thread: Burger King digital coupon valid until 30th June 2018 #PromoJoeMY (1) https://t.co/wM61QGwaFT

×