Jump to content
All About Hong Kong

norbaishatul

Members
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About norbaishatul

  • Rank
    Newbie
  1. @syazreenrazali @ellyyrazali Explain sikit bila ko buat ig story ?

  2. kalau org bg idea or suggestion,tak payah la buat muka mcm bodo sgt org tu. Yela, kau je la yg bagus, cool, tak mel… https://t.co/MD1VZaJQuj

  3. sedih bila dah tak ada tempat utk meluahkan rasa tak puas hati and so on. semua dah move on with life masing2.

  4. RT @Thelnteresting: These healthy pancakes will make mornings so much better! ☀️ https://t.co/JPo05JGrks

  5. @iMKHakimi Tiap kali lepas hantar anak, baca alfatihah and doa "ya Allah. Aku letakkan anak aku dijagaan pengasuh d… https://t.co/i2raa5AOBy

  6. @ellyyrazali what else

  7. @syazreenrazali Marila membeli utk mak2 pulak

  8. ada org sejenis dia taktau pun, tp nak jugak jawab. siap cantas org yg tgh cakap. pls la. rude level apa pun cheq tktau.

  9. Esok ada IATF audit. Habis audit, malam tu celebrate dgn riverdale season 3. Kalau audit gagal, nangis bersama riverdale season 3 ?

  10. RT @AizatKing: Mangsa-mangsa kematian menyampaikan kisah hidup sebelum mereka mati kepada seorang gadis, dan seorang pelukis komik web. Mov…

  11. bila kau dh bukak email outlook kat laptop, at the same time still nak tgk outlook dlm phone. petanda dah tua dan takdak fun dalam hidup ?‍?

×