Jump to content
All About Hong Kong

norbaishatul

Members
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About norbaishatul

  • Rank
    Newbie
  1. RT @DausZeta: Afieq Shazwan // Darjat First note td tu hm dik kau isap weed ke? Ni live dik. Ke mano la note. Tapi sekali graph dia zassss…

  2. RT @TehTarikHijau: The Queen of Crime (KR) Cerita pasal sorang mak cik bawang yg pergi apartmen tmpat anak dia belajar nak siasat kenapa b…

  3. @IzzatIskandar @ellyyrazali Oggy passaipa

  4. RT @KerryyJunior: Kepada fresh grad yg tgh cari kerja. Boleh try amalkan zikir dan semua doa ni. Alhamdulillah lepas amalkan ni aku pon dpt…

  5. @ellyyrazali U are keturunan mat arang

  6. @mnaqibshariff Bos = bukan aku. Haha

  7. @ellyyrazali such a cool boss

  8. RT @__goldddd: Bagi yang sudah lama pakai Telegram tapi xtau apa fungsi selain chatting. sini sis ajar cara untuk download drama korea kege…

  9. RT @dasukihawari: Sherry al hadad did it again! Lagu cindai pulak dah! Hahaha #bigstage https://t.co/8dRZ3lZ8YB

  10. @ellyyrazali Still soraya?

  11. @ellyyrazali U are not welcome

  12. @syazreenrazali Terer aku teka

  13. budak 15 taun dah nak kawen oi. aku yang kawen umur 27 taun pun rasa mcm jeles dgn hat yg tak kawen lg. #eh

  14. @ellyyrazali Ihaa said makshu ridiculous

×